Újszínház - Klasszikus értékek. Magyarul.

Esztergályos Cecília: Nem lesz két egyforma este! - Újszínház hírek


 

Esztergályos Cecília neve fogalom a mi kis országunkban. A Jászai Mari –díjas, érdemes és kiváló művésznő rendkívül sokoldalú tehetség: az Állami Balettintézet után a Színház – és Filmművészeti Főiskolán is diplomát szerzett, emellett énekel, fest, szobrászkodik. Színes és mozgalmas életpályájának legjavából egy önálló est keretében ad ízelítőt a nagyközönségnek.
A Meddig vagyok?! című előadását októbertől az Újszínház színpadán is láthatja majd a nagyérdemű.
Esztergályos Cecília így vall önálló estjéről:
A Meddig vagyok?! valójában egy stand up show, melynek során rendhagyó életemet mutatom be, melyet erősen befolyásolt, hogy “ fordítva vagyok bekötve. “ A mottóm: “ járatlan utat a jártért el ne hagyd”. S miközben tudom, hogy „ilyen vagyok,ilyen….”, ennek ellenére „nem bánok semmit sem”!
Lelkének darabkáit a színésznő a pályán töltött elmúlt 60 év legsikeresebb fénykép, film, színház és TV felvételeivel, sok humorral, dallal, verssel, prózával fűszerezve tárja a nagyérdemű elé.
Ez egy élő, önmagát újra és újra megalkotó műsor – árulta el a színésznő. – Az est hangulatát nagyban befolyásolja a publikum hangulata, a tőlük kapott reakciók alakítják bennem azt, hogyan juttatom éppen ott és akkor önkifejezésre mindazt, ami én vagyok. Így garantáltan nincs két egyforma este. És éppen ez a vibráló, improvizatív szellemiség teszi annyira izgalmassá ezeket a közönséggel töltött pillanatokat.
Tudni akarja, meddig van Esztergályos Cecília? Jöjjön el az Újszínházba és győződjön meg róla személyesen!
Első előadás: október 20. péntek 19:00
Jegyekvásárlás >>

« Vissza a főoldara