Újszínház - Klasszikus értékek. Magyarul.

​Indul a szeptemberi és októberi jegyértékesítés, mi már készülünk az új évadra! - Újszínház hírek


 

Az évad utolsó előadása végén már lement a függöny, de az Újszínház kulisszái mögött javában folyik a munka. Mi már a következő évadra készülünk. A szeptembert máris egy premierrel kezdjük: egy igazán szórakoztató vígjáték indítja nálunk az évadot.
A nyári szünetben a jegyvásárlás folytatódik, a közönségszervezés minden szerdán 10:00 és 16:00 óra között nyitva tart, az online jegyigénylés pedig természetesen bármikor elérhető.
Június 21– től az Újszínház honlapján már megtalálható a szeptemberi és októberi, műsor, melyben a tavalyi közönség kedvencek mellet a következő premier előadás időpontjai is olvashatóak.
Szeptember 28–án mutatjuk be Tersánszky Józsi Jenő vígjátékát. A kegyelmesasszony portréja című darab ígéretes szereposztásának és Csiszár Imre lenyűgöző rendezésének köszönhetően minden bizonnyal sikert arat majd a nagyérdemű körében. A főbb szerepekben Gregor Bernadett, Viczián Ottó, Lux Ádám, Nemes Wanda és Vass György lesznek láthatóak. Tersánszky Józsi Jenő darabjában a pergő események egyik bonyolítója, Olga, a képkereskedő lánya, a másik pedig a kétes múltú, számító Lola. Hogy mi a közös kettőjük érdeklődésében? Természetesen a férfi: a rendkívül tehetséges, de elszegényedett festő. Az ő felesége Lola, aki minden pénzétől megszabadítja a művészt és arra ösztökéli, tálentumát váltsa a jól fizető giccsfestésre. Olga pedig rajongva szerelmes a meg nem értett festő–zsenibe és minden erejével azon mesterkedik, hogy a piktor alkotásai értő és fizetőképes közönségre találjanak. A bonyodalom csak fokozódik, amikor Lolára szemet vet a gazdag és előkelő kegyelmes úr, aki azonban már jegyben jár egy rangban hozzá illő bárókisasszonnyal.... Ez a szerelmi sokszög természetesen számtalan komikus helyzetet szül, melyek az aprólékosan kidolgozott, elrajzolt karaktereknek köszönhetően egyszerre kacagtatnak és elgondolkodtatnak. A sok mulatságos konfliktus közepette pedig felmerül a kérdés: meg lehet–e élni a színvonalas művészetből vagy csak az értéktelen tucatáru a kelendő. A kegyelmesasszony portréja egy könnyed, franciás vígjáték nagyon is magyar jellegzetességekkel röpíti a közönséget a 20–30–as évek világába a némafilmek burleszk elemeivel.

Amint azt láthatják, mi már nagyon várjuk az új évadot, addig pedig jó pihenést és kellemes nyarat kívánunk közönségünknek!

« Vissza a főoldara