2019. február 4.

A Nagy Ho-ho-ho-horgász télen – nyáron

Töretlen sikerrel játssza az Újszínház Csukás István történeteiből született színdarabját, amit minden generáció egyformán élvez.

Egy jó mese nem csak mulattat, hanem tanít is. A Nagy Horgász történetének például fontos tanulsága, hogy a barátság és a élet tisztelete minden hobbinál fontosabb, sőt elengedhetetlen a boldogsághoz. A Nagy Horgász figurája éppen azért szerethető, mert valójában senkit sem bánt. A kifogott halacskák életét éppúgy kíméli, mint ahogyan nagyra tartja, óvja csaliját,  a Főkukacot is. Sporttársi hozzáállásának persze a jutalma sem marad el: a vízivilág lakóival kölcsönös tiszteletben élnek egymással, csalija pedig egyúttal a legjobb barátja, így a horgász szezonon kívül is remekül szórakoznak együtt.

Külön érdekesség, hogy a produkcióban maga Csukás is szerepet kapott. Önmagát, a meseírót alakítja, igaz, csak hangban van jelen az előadás során.

Mese kicsiknek és nagyoknak, az Újszínház színpadán!

További Hírek

2019. június 12.

Nyári nyitva tartás

A jegypénztár minden szerdán 10:00-18:00 óra között várja a jegyvásárlókat. A szervezési iroda, Mammut és Alle…
Részletek

2019. június 11.

ÖLTÖZTETŐT KERES AZ ÚJSZÍNHÁZ

Az Új Színház Nonprofit Kft pályázatot hirdet színházi öltöztető munkakör betöltésére. – jogviszony időtartama: határozatlan idejű…
Részletek

2019. június 7.

Díjeső és rekordot döntő látogatottság – így zárt évadot az Újszínház!

Egy teljes nap  – ennyi ideig tartana, ha összeadnánk, hogy az idei évadban hányszor és mennyit…
Részletek