2019. február 4.

A Nagy Ho-ho-ho-horgász télen – nyáron

Töretlen sikerrel játssza az Újszínház Csukás István történeteiből született színdarabját, amit minden generáció egyformán élvez.

Egy jó mese nem csak mulattat, hanem tanít is. A Nagy Horgász történetének például fontos tanulsága, hogy a barátság és a élet tisztelete minden hobbinál fontosabb, sőt elengedhetetlen a boldogsághoz. A Nagy Horgász figurája éppen azért szerethető, mert valójában senkit sem bánt. A kifogott halacskák életét éppúgy kíméli, mint ahogyan nagyra tartja, óvja csaliját,  a Főkukacot is. Sporttársi hozzáállásának persze a jutalma sem marad el: a vízivilág lakóival kölcsönös tiszteletben élnek egymással, csalija pedig egyúttal a legjobb barátja, így a horgász szezonon kívül is remekül szórakoznak együtt.

Külön érdekesség, hogy a produkcióban maga Csukás is szerepet kapott. Önmagát, a meseírót alakítja, igaz, csak hangban van jelen az előadás során.

Mese kicsiknek és nagyoknak, az Újszínház színpadán!

További Hírek

2019. április 23.

Csíksomlyói passió – főpróbahét

Mindig hatalmas izgalommal készülünk a premierekre, ám egy ilyen nagyszabású előadás esetében, mint amilyen a Csíksomlyói…
Részletek

2019. április 23.

Családi színház élmény télen-nyáron!

Vannak mesék, amelyek soha nem mennek ki a divatból. Ezek közé tartoznak Csukás István történetei is,…
Részletek

2019. április 23.

A bolondok grófja – minden, ami egy könnyed kikapcsolódáshoz kell

Mindenki bolond vagy én vagyok teljesen őrült?! – ez a dilemma vezeti darabunk főhősét, Koromfit, aki…
Részletek