2020. január 6.

A palacsintás király – februártól a Nagyszínpadon!

A gyerekeknél nincs őszintébb közönség, így amikor ők is teljes átéléssel drukkolnak a jó győzelmének a színházban, akkor bátran ki lehet jelenteni, hogy teljes siker az új darab. Olyan hatalmas az érdeklődés az előadás iránt, hogy az hamarosan a Nagyszínpadon lesz látható.
A palacsintás király nem csak a legújabb generációnak okozott határtalan örömöt, hiszen a legtöbb szülő nagyon is jól emlékezett gyermekkorából erre a kedves történetre. Az előadás nagyszerű fogadtatásában nagy szerepe van Háda János rendezőnek, aki egy rendkívül mozgalmas és izgalmas produkciót hozott létre, megtartva a klasszikus mese elemeit, de felfrissítve nagyon is mai játékkal.
A mese klasszikus elemekkel dolgozik: van királyfi, aki szerelemre lobban a szépséges lány iránt, van király, akit gonoszul félrevezetnek, még udvari bolond is, aki segít leleplezni a gonoszt. Persze a végén minden jól alakul, a jó győz, a gonosz elbukik.
Ezekre a történetekre pedig nagy szükség van, talán nem csak a csemetéknek fontos a boldog befejezés, a felnőtteknek sem árt felidézni: érdemes hinni abban, hogy a jóság elnyeri végül méltó jutalmát – és a nézők hamarosan a Nagyszínpadon drukkolhatnak kedvenceiknek!

További Hírek

2020. június 28.

ELÉRHETŐ AZ ÚJSZÍNHÁZ SZEPTEMBERI ÉS OKTÓBERI MŰSORA!

Tisztelt Közönségünk! Az Újszínház szeptemberi és októberi műsora elérhető a https://ujszinhaz.hu/jegyek/ oldalon. Jegyek vásárolhatóak személyesen a…
Részletek

2020. június 16.

MEGJELENT AZ ÚJSZÍNHÁZ SZEPTEMBERI ÉS OKTÓBERI MŰSORA

MEGJELENT AZ ÚJSZÍNHÁZ SZEPTEMBERI ÉS OKTÓBERI MŰSORA. MEGKEZDŐDIK AZ ELMARADT ELŐADÁSOKRA SZÓLÓ JEGYEK ÁTVÁLTÁSA Tisztelt Közönségünk!…
Részletek

2020. június 16.

Jegypénztárunk és a szervezés június 29-től nyit!

Kedves Nézőink! A jegypénztár június 29-től az alábbiak szerint tart nyitva: H-P: 14:00 – 19:00 Sz…
Részletek