2020. január 6.

A palacsintás király – februártól a Nagyszínpadon!

A gyerekeknél nincs őszintébb közönség, így amikor ők is teljes átéléssel drukkolnak a jó győzelmének a színházban, akkor bátran ki lehet jelenteni, hogy teljes siker az új darab. Olyan hatalmas az érdeklődés az előadás iránt, hogy az hamarosan a Nagyszínpadon lesz látható.
A palacsintás király nem csak a legújabb generációnak okozott határtalan örömöt, hiszen a legtöbb szülő nagyon is jól emlékezett gyermekkorából erre a kedves történetre. Az előadás nagyszerű fogadtatásában nagy szerepe van Háda János rendezőnek, aki egy rendkívül mozgalmas és izgalmas produkciót hozott létre, megtartva a klasszikus mese elemeit, de felfrissítve nagyon is mai játékkal.
A mese klasszikus elemekkel dolgozik: van királyfi, aki szerelemre lobban a szépséges lány iránt, van király, akit gonoszul félrevezetnek, még udvari bolond is, aki segít leleplezni a gonoszt. Persze a végén minden jól alakul, a jó győz, a gonosz elbukik.
Ezekre a történetekre pedig nagy szükség van, talán nem csak a csemetéknek fontos a boldog befejezés, a felnőtteknek sem árt felidézni: érdemes hinni abban, hogy a jóság elnyeri végül méltó jutalmát – és a nézők hamarosan a Nagyszínpadon drukkolhatnak kedvenceiknek!

További Hírek

2020. február 17.

Egy buli még belefér – Az élet kapuja – próbanapló 5. rész

Közeleg a főpróbahét, mindenkiben nő a feszültség, és persze folyamatosan akadnak előre nem várt bonyodalmak. Egyik-másik…
Részletek

2020. február 17.

A vörös bestia

A vörös bestia című darab nem véletlenül a közönség egyik nagy kedvence, hisz együtt van benne…
Részletek

2020. február 17.

Életre kelt látomás – A funtineli boszorkány

Wass Albert legnépszerűbb regénye A funtineli boszorkány. A háromkötetes regényből színpadi előadást létrehozni meglehetősen nehéz, ám…
Részletek