2020. január 6.

A palacsintás király – februártól a Nagyszínpadon!

A gyerekeknél nincs őszintébb közönség, így amikor ők is teljes átéléssel drukkolnak a jó győzelmének a színházban, akkor bátran ki lehet jelenteni, hogy teljes siker az új darab. Olyan hatalmas az érdeklődés az előadás iránt, hogy az hamarosan a Nagyszínpadon lesz látható.
A palacsintás király nem csak a legújabb generációnak okozott határtalan örömöt, hiszen a legtöbb szülő nagyon is jól emlékezett gyermekkorából erre a kedves történetre. Az előadás nagyszerű fogadtatásában nagy szerepe van Háda János rendezőnek, aki egy rendkívül mozgalmas és izgalmas produkciót hozott létre, megtartva a klasszikus mese elemeit, de felfrissítve nagyon is mai játékkal.
A mese klasszikus elemekkel dolgozik: van királyfi, aki szerelemre lobban a szépséges lány iránt, van király, akit gonoszul félrevezetnek, még udvari bolond is, aki segít leleplezni a gonoszt. Persze a végén minden jól alakul, a jó győz, a gonosz elbukik.
Ezekre a történetekre pedig nagy szükség van, talán nem csak a csemetéknek fontos a boldog befejezés, a felnőtteknek sem árt felidézni: érdemes hinni abban, hogy a jóság elnyeri végül méltó jutalmát – és a nézők hamarosan a Nagyszínpadon drukkolhatnak kedvenceiknek!

További Hírek

2020. január 20.

Segítő tanácsok – próbanapló, Az élet kapuja – 2. rész

Nagy Viktor rendező a tőle megszokott alapossággal halad jelenetről jelenetre. Ha szükséges, tízszer, vagy többször is…
Részletek

2020. január 20.

A bolondok grófja

Több mint hat éve van műsoron az Újszínházban Jókai Mór színműve, A bolondok grófja. A népszerűség…
Részletek

2020. január 20.

Zserbótangó

Bordán Irén, Esztergályos Cecília és Tordai Teri – olyan művésznők, akikért rajong a közönség. Az Újszínház…
Részletek