2020. március 12.

FIGYELEM!

Tisztelt Közönségünk!

A kormány által a koronavírus-járvány miatt elrendelt veszélyhelyzeti rendelet szerint tilos 100 főnél nagyobb beltéri rendezvényt tartani.

A rendelkezés 2020. március 12-től van érvényben. A kormánydöntés értelmében a már meghirdetett előadásaink a veszélyhelyzet feloldásáig nem kerülnek megtartásra.

A meghirdetett és elmaradt előadások pótlásának időpontját a fenti rendelkezés feloldásakor, a veszélyhelyzet elmúltával hozzuk nyilvánosságra. Ekkor lesz lehetőség a jegyeket, valamint a bérleteket új időpontra cserélni. Kérjük, mindenképpen őrizzék meg jegyüket és bérletüket.

Kérjük kísérjék figyelemmel a Facebook oldalunkat, valamint a www.ujszinhaz.hu oldalt, ahol naprakész információkat szolgáltatunk Önöknek.

Megértésüket és türelmüket köszönjük és bízunk abban, hogy a vészhelyzet feloldása után nagy örömmel tekintik meg előadásainkat.

Újszínház igazgatósága

További Hírek

2020. március 31.

ÁLLÁSOK AZ ÚJSZÍNHÁZBAN

KÖZÖNSÉGSZERVEZŐ KOLLÉGÁT KERES A ÚJSZÍNHÁZ Az Új Színház Nonprofit Kft. pályázatot hirdet színházi szervező munkakör betöltésére.…
Részletek

2020. március 28.

FIGYELEM!

Tisztelt Közönségünk! A Kormány által a koronavírus-járvány miatt kihirdetett veszélyhelyzeti rendelet szerint továbbra is tilos színházi…
Részletek

2020. március 16.

Jegypénztáraink és a szervezés zárva tart!

Kedves Nézőink! A rendkívüli helyzet miatt közönségszervezésünk, Alle és Mammut jegypontunk, valamint a jegypénztárunk az egészségügyi…
Részletek