2020. március 28.

FIGYELEM!

Tisztelt Közönségünk!

A Kormány által a koronavírus-járvány miatt kihirdetett veszélyhelyzeti rendelet szerint továbbra is tilos színházi előadásokat tartani.

A rendelkezés 2020. március 12-től van érvényben. A veszélyhelyzet várható feloldásának időpontjáról jelenleg nincs információnk.

Mint, ahogy korábban tájékoztattuk Önöket a meghirdetett és elmaradt előadások pótlásának időpontját a veszélyhelyzet elmúltával hozzuk nyilvánosságra. Ekkor lesz lehetőségük a jegyeiket, bérleteiket új időpontra cserélni, melyek érvényesek lesznek a szeptemberi – októberi előadásainkra is.

Kérjük, mindenképpen őrizzék meg jegyüket és bérletüket!

Esetelegesen felmerülő kérdéseik esetén, keressenek minket a szervezes@ujszinhaz.hu e-mail címen, vagy Facebook üzenetben és kísérjék figyelemmel a továbbra is oldalunkat, valamint honlapunkat (www.ujszinhaz.hu).

Bízunk abban, hogy az egészségügyi veszélyhelyzet feloldása után ismét találkozhatunk Önökkel színházunkban.

Megértésüket és türelmüket köszönjük!

Újszínház igazgatósága

További Hírek

2020. június 28.

ELÉRHETŐ AZ ÚJSZÍNHÁZ SZEPTEMBERI ÉS OKTÓBERI MŰSORA!

Tisztelt Közönségünk! Az Újszínház szeptemberi és októberi műsora elérhető a https://ujszinhaz.hu/jegyek/ oldalon. Jegyek vásárolhatóak személyesen a…
Részletek

2020. június 16.

MEGJELENT AZ ÚJSZÍNHÁZ SZEPTEMBERI ÉS OKTÓBERI MŰSORA

MEGJELENT AZ ÚJSZÍNHÁZ SZEPTEMBERI ÉS OKTÓBERI MŰSORA. MEGKEZDŐDIK AZ ELMARADT ELŐADÁSOKRA SZÓLÓ JEGYEK ÁTVÁLTÁSA Tisztelt Közönségünk!…
Részletek

2020. június 16.

Jegypénztárunk és a szervezés június 29-től nyit!

Kedves Nézőink! A jegypénztár június 29-től az alábbiak szerint tart nyitva: H-P: 14:00 – 19:00 Sz…
Részletek