2018. október 2.

Kezdődik a ho-ho-ho-horgász móka!

“A horgászat nem élet – halál kérdés. Több annál.”

Ezzel a mondattal indította el az olvasópróbát Csukás István, A Nagy Ho- ho – ho – horgász télen nyáron című könyv írója. Kökényessy Ági, a darab rendezője lelkesen mutatta meg a díszlet-, és jelmezterveket, melyeket Matyi Ágota álmodott meg a produkcióhoz.

Hamar kiderült, hogy ez a történet máig kedves minden generáció szívének, a fiatalabb színészek éppúgy élvezték a felolvasást mint azok, akik a történet rajzfilm változatán nőttek fel. Nem is kérdéses, hogy ez a darab a család minden tagjához szól majd, hiszen a felnőttek és gyerekek számára is érthető és élvezhető a humora.

A hangulatot a számtalan zenei betét teszi teljessé, melyet Dörner György szerzett a színdarabhoz Csukás István dalszövegeire.

Nem kétséges, hogy ez a próbafolyamat minden résztvevő számára nagyszerű lesz, hiszen szívüket – lelküket megérinti a darab, így van is mit beleadni!

Mi már nagyon várjuk a decemberi premiert!

További Hírek

2018. október 15.

Decemberben is várja Önt az Újszínház!

Izgatottan készülünk az év utolsó hónapjára, amikor a közönség kedvenc darabjai mellett bemutatjuk A Nagy Ho-ho-ho-horgász…
Részletek

2018. október 2.

Új főszereplővel és új lendülettel ismét színpadon az Ex

Nagy Lóránt vette át az Újszínházban az Ex főszerepét. Szerb Antal egyetlen színdarabja különös alapötletre épül:…
Részletek

2018. október 2.

A vörös bestia – vígjáték, nagyon is komoly titkokkal

Szeretünk nevetni, és szeretünk izgulni. A vörös bestia éppen ezért szerethető darab: a komikus helyzetekkel teletűzdelt…
Részletek