2019. június 7.

Íme a következő évad bemutatói!

Véget ér az idei színházi évad, az Újszínház társulata pedig már izgatottan készül a következő évi bemutatókra. A darabok között lesz dráma, vígjáték és természetesen a gyermekekre is gondoltunk.

Herczeg Ferenc: Kék róka

Tervezett bemutató: 2019. október

Színjáték a házastársi hűtlenségről, az egymásba vetett bizalomról, annak hiányáról. Hogyan lesz egy házasságból szerelmi háromszög? Vagy négyszög? Esetleg ötszög? A derűs komédia hátterében nagyon is komoly kérdések merülnek fel az élet egyik legbonyolultabb társasjátékáról, a párkapcsolatról.

Rendező: Csiszár Imre

Főbb szerepekben: Gregor Bernadett, Nemes Wanda, Lux Ádám, Mihályi Győző, Nemes Wanda

Fésűs Éva: A palacsintás király

Tervezett bemutató: 2019. október

A palacsintát mindenki szereti! Nincs ezzel másképpen Tóbiás király sem, Dínom-dánom ország uralkodója. Ennek köszönhetően az udvari főszakács, Derelye igen nagy befolyással bír az udvarban és hatalmával bizony csúnyán visszaél. Szerencsére azonban Éliás királyfi és Csöröge, az udvari bolond leleplezi a zsivány séfet és ahogy ez a mesékben lenni szokott minden jó, ha a vége jó.

Rendező: Háda János

Herczeg Ferenc: Az élet kapuja

Tervezett bemutató: 2020. február

Herczeg Ferenc zseniális érzékkel mutatja be a meghatározó történelmi események hátterében húzódó történéseket. Az élet kapuja című regényt háromszor jelölték Nobel-díjra. A színhely ezúttal Róma, ahol Bakócz Tamás a pápai tiara egyik lehetséges várományosa.  Miért fontos Magyarország számára, hogy az érsek elegendő szavazatot gyűjtsön? Kiknek az érdeke, hogy Bakócz elbukjon? Miért jelenti Róma ebben az időszakban hazánk számára az élet kapuját? Lebilincselő történelmi példázat, újabb nagyerejű alkotás Herczeg Ferenctől.

Rendező: Nagy Viktor

VII. Keresztény Színházi Fesztivál

Egyre többen kíváncsiak az Újszínház szakrális programsorozatára, amelyet jövőre már hetedik alkalommal hívunk életre. Bízunk benne, hogy közönségünk érdeklődésének köszönhetően jövőre is minden előadás teltházas lesz, éppúgy, mint az idei évadban!

További Hírek

2019. június 12.

Nyári nyitvatartás

A jegypénztár minden szerdán 10:00-18:00 óra között várja a jegyvásárlókat. A szervezési iroda, Mammut és Alle…
Részletek

2019. június 11.

ÖLTÖZTETŐT KERES AZ ÚJSZÍNHÁZ

Az Új Színház Nonprofit Kft pályázatot hirdet színházi öltöztető munkakör betöltésére. – jogviszony időtartama: határozatlan idejű…
Részletek

2019. június 7.

Díjeső és rekordot döntő látogatottság – így zárt évadot az Újszínház!

Egy teljes nap  – ennyi ideig tartana, ha összeadnánk, hogy az idei évadban hányszor és mennyit…
Részletek