2018. szeptember 11.

Már elérhető az Újszínház novemberi műsora

Az Újszínház repertoárján a közönség által közkedvelt darabjaink szerepelnek. Biztosak vagyunk abban, hogy ezek között minden generáció megtalálja a leginkább kedvére való előadást.

 

Kisgyermekeseknek ajánljuk:

Zenés gyermekdarabjaink nem véletlenül ennyire sikeresek: a legkisebbek számára is érthető, szórakoztató mesejátékok azonban a felnőtteket is visszarepítik a mesék varázslatos világába.

A Pöttöm Panna és A Királylány bajusza tökéletes arra, hogy a csemeték már egészen kicsi kortól megszeressék a színház világát. Az Országjáró Mátyás király pedig kellemes családi program, amelyben minden korosztály örömét leli.

 

Klasszikusok: fiataloknak kötelező, idősebbeknek szívmelengető

 

Az Újszínház több klasszikus művet is műsorra tűzött, ami nem csak az ifjúság számára könnyíti meg a kötelező művek feldolgozását és megértését. Ezekben a történetekben olyan örökérvényű üzenetekkel találkozhat a nagyérdemű, ami nemesíti a lelket és az elmét, segít embernek maradni ebben a rohanó világban is.

Novemberben ismét látható lesz A funtineli boszorkány, A bolondok grófja, a Bizánc, Sári bíró, A kőszívű ember fiai, Nem élhetek muzsikaszó nélkül és A Noszty fiú esete Tóth Marival. A stúdiószínpadon látható a Csongor és Tünde, Kreutzer szonáta.

 

Csak könnyedén – mindenki szórakozására

 

A felhőtlen szórakozás mindenki számára fontos, segít kikapcsolódni a gondokkal teli hétköznapokból.

Ezekre az alkalmakra is van ajánlatunk: A kegyelmesasszony portréja, A vörös bestia, Ricse, ricse, Beatrice, Esztergályos Cecília önálló estje a Meddig vagyok?! , Koncz Gábor  Gyorsvonat című előadóestje és a Hangemberek garantáltan könnyed, ám tartalmas élményt nyújtanak.

 

Itt és most

 

A klasszikus magyar szerzők művei mellett az Újszínház fontosnak tartja a kortárs darabok színpadra állítását is. A Stúdiószínpadon bemutatásra kerülő Megszámláltatott fák és A második teríték nagyszerű ízelítőt ad korunk emberének gondolataiból.

 

A műsorról bővebben itt tájékozódhat: http://ujszinhaz.hu/jegyek/

További Hírek

2018. augusztus 30.

A bolondok grófja – minden, ami egy könnyed kikapcsolódáshoz kell

Mindenki bolond vagy én vagyok teljesen őrült?! – ez a dilemma vezeti darabunk főhősét, Koromfit, aki…
Részletek

2018. augusztus 29.

Egy korszak bukása: Bizánc

“Ha betelt az idő, haljon meg önmagához méltóan az ember, a nemzet.”   május 29-én II.…
Részletek

2018. augusztus 7.

Minden a helyére került – premierre készülve

Más jelmezben próbálni, a ruhával együtt könnyebb belebújni a szerepbe is, meg aztán a jelenetek során…
Részletek