2018. szeptember 11.

Már elérhető az Újszínház novemberi műsora

Az Újszínház repertoárján a közönség által közkedvelt darabjaink szerepelnek. Biztosak vagyunk abban, hogy ezek között minden generáció megtalálja a leginkább kedvére való előadást.

 

Kisgyermekeseknek ajánljuk:

Zenés gyermekdarabjaink nem véletlenül ennyire sikeresek: a legkisebbek számára is érthető, szórakoztató mesejátékok azonban a felnőtteket is visszarepítik a mesék varázslatos világába.

A Pöttöm Panna és A Királylány bajusza tökéletes arra, hogy a csemeték már egészen kicsi kortól megszeressék a színház világát. Az Országjáró Mátyás király pedig kellemes családi program, amelyben minden korosztály örömét leli.

 

Klasszikusok: fiataloknak kötelező, idősebbeknek szívmelengető

 

Az Újszínház több klasszikus művet is műsorra tűzött, ami nem csak az ifjúság számára könnyíti meg a kötelező művek feldolgozását és megértését. Ezekben a történetekben olyan örökérvényű üzenetekkel találkozhat a nagyérdemű, ami nemesíti a lelket és az elmét, segít embernek maradni ebben a rohanó világban is.

Novemberben ismét látható lesz A funtineli boszorkány, A bolondok grófja, a Bizánc, Sári bíró, A kőszívű ember fiai, Nem élhetek muzsikaszó nélkül és A Noszty fiú esete Tóth Marival. A stúdiószínpadon látható a Csongor és Tünde, Kreutzer szonáta.

 

Csak könnyedén – mindenki szórakozására

 

A felhőtlen szórakozás mindenki számára fontos, segít kikapcsolódni a gondokkal teli hétköznapokból.

Ezekre az alkalmakra is van ajánlatunk: A kegyelmesasszony portréja, A vörös bestia, Ricse, ricse, Beatrice, Esztergályos Cecília önálló estje a Meddig vagyok?! , Koncz Gábor  Gyorsvonat című előadóestje és a Hangemberek garantáltan könnyed, ám tartalmas élményt nyújtanak.

 

Itt és most

 

A klasszikus magyar szerzők művei mellett az Újszínház fontosnak tartja a kortárs darabok színpadra állítását is. A Stúdiószínpadon bemutatásra kerülő Megszámláltatott fák és A második teríték nagyszerű ízelítőt ad korunk emberének gondolataiból.

 

A műsorról bővebben itt tájékozódhat: http://ujszinhaz.hu/jegyek/

További Hírek

2018. december 10.

Megelevenedett mese

Vannak pillanatok, amikor a színpadot rejtő függöny felgördülésékor a váratlanul lelkünk egy darabja is előbukkan. Egy…
Részletek

2018. november 26.

Indulnak a Karácsonyi bérletek!

Mától online valamint a szervezési irodán, a jegypénztárban, az Alle bevásárlóközpontban és a Mammut I.-ben lévő…
Részletek

2018. november 26.

Sári bíró – felejthetetlen színházi élmény!

Van, amit nem lehet megunni, és Móricz Zsigmond klasszikus vígjátéka pontosan ilyen. A Sári  bíró főszereplője…
Részletek