2019. február 11.

“Ne lássék, hogy játék a játék” – Madarak – próbanapló 5. rész

Az emberek játékot játszanak. Azt a játékot játsszák, hogy nem játszanak. Játszanunk kell tehát a játékot, hogy ne lássék, hogy játék a játék.”

A próbák egyre haladnak, már a darab utolsó jeleneteit tökéletesítik a játszók Katona Imre, szerző -rendező instrukciói alapján. Már a zenekar is a helyére került, épp úgy, ahogyan általában a cirkuszban, itt is a porondot és a kulisszát elválasztó vörös függöny feletti karzaton ülnek. A színészek játékára érkező reakció a zenészektől nem csak élővé teszi az előadást, hanem az izgalmas interakció érzelmi többletet is ad a mondatoknak és a történéseknek.

Bár az egyik főszereplő Vass György lebetegedett, a próbák nem álltak meg. A rendezőasszisztens, Szelőczey Dóra ugrott a helyére.

Katona Imre rendkívül precíz és tudatos munkájának köszönhetően egy igazán különleges színházi élményt kínáló előadás van születőben. Hamarosan premier!

További Hírek

2019. június 12.

Nyári nyitvatartás

A jegypénztár minden szerdán 10:00-18:00 óra között várja a jegyvásárlókat. A szervezési iroda, Mammut és Alle…
Részletek

2019. június 11.

ÖLTÖZTETŐT KERES AZ ÚJSZÍNHÁZ

Az Új Színház Nonprofit Kft pályázatot hirdet színházi öltöztető munkakör betöltésére. – jogviszony időtartama: határozatlan idejű…
Részletek

2019. június 7.

Díjeső és rekordot döntő látogatottság – így zárt évadot az Újszínház!

Egy teljes nap  – ennyi ideig tartana, ha összeadnánk, hogy az idei évadban hányszor és mennyit…
Részletek