2019. szeptember 9.

Szeretettel köszöntjük társulatunk új tagjait!

Az idei évadtól három fiatal színészt köszönt az Újszínház társulatának tagjai sorában. A friss diplomás fiatalok már egyetemi hallgatóként nálunk játszottak, mindhárman a Kaposvári Egyetemről érkeztek hozzánk.

Orosz Csenge első szerepét a Sári bíró című Móricz darabban kapta, azóta számos előadásunkban játszik. Vibráló személyiségének köszönhetően hamar megkedvelték kollégái és a nézők is. Jelenleg A palacsintás király című mesejátékot próbálja, amely mellett több előadásban is szerepel.

Kazári Andást szintén a Sári bíró előadásában láthatta először a közönség. Rendkívül karakteres játékával mindenkit lenyűgözött, így azóta több előadásban is szerepet kapott.

Bánföldi Szilárd eleinte kisebb szerepeket vett át az Újszínházban, majd a Csíksomylói passióban ő kapta az egyik főszerepet. Hamar bebizonyította rátermettségét így a társulat tagjai örömmel üdvözölték őt soraikban.

Mindhárom ifjú tehetségnek további sok sikert kívánunk az Újszínházban!

További Hírek

2019. szeptember 15.

Játék a titokkal – Kék róka, próbanapló 2. rész

A hét elején véget értek a rendelkező próbák és megkezdődtek az emlékpróbák. A folyamat során jelenetről…
Részletek

2019. szeptember 10.

Egyre bátrabban – Interjú Gregor Bernadettel

Az  Újszínház művészével a 8. Színházak Éjszakája alkalmából beszélgettünk Emlékszel még az első meghatározó színházélményedre?  …
Részletek

2019. szeptember 10.

Csupa játék – A palacsintás király – Próbanapló 2. rész

Háda János, A palacsintás király című mesejáték rendezője már az olvasópróbán három szakaszra osztotta a próbafolyamatot.…
Részletek