2019. szeptember 9.

Szeretettel köszöntjük társulatunk új tagjait!

Az idei évadtól három fiatal színészt köszönt az Újszínház társulatának tagjai sorában. A friss diplomás fiatalok már egyetemi hallgatóként nálunk játszottak, mindhárman a Kaposvári Egyetemről érkeztek hozzánk.

Orosz Csenge első szerepét a Sári bíró című Móricz darabban kapta, azóta számos előadásunkban játszik. Vibráló személyiségének köszönhetően hamar megkedvelték kollégái és a nézők is. Jelenleg A palacsintás király című mesejátékot próbálja, amely mellett több előadásban is szerepel.

Kazári Andást szintén a Sári bíró előadásában láthatta először a közönség. Rendkívül karakteres játékával mindenkit lenyűgözött, így azóta több előadásban is szerepet kapott.

Bánföldi Szilárd eleinte kisebb szerepeket vett át az Újszínházban, majd a Csíksomylói passióban ő kapta az egyik főszerepet. Hamar bebizonyította rátermettségét így a társulat tagjai örömmel üdvözölték őt soraikban.

Mindhárom ifjú tehetségnek további sok sikert kívánunk az Újszínházban!

További Hírek

2019. december 6.

Újszínházi beszélgetések december 9-én

Nem múlhat el a karácsony irodalom nélkül – a kínálat ezer-, ha nem tíz- és százezer,…
Részletek

2019. december 2.

Bérletvásárlás az Újszínházban!

Vásároljon bérletet, lepje meg szeretteit vagy akár önmagát életre szóló élménnyel! Az Újszínház a legkölönfélébb bérlet…
Részletek

2019. december 2.

Két ünnep között duplázunk!

Két ünnep között a szokásos délelőtti és esti előadások mellett délután 15 órától is várjuk a…
Részletek