2018. augusztus 4.

Köszönet a Nagyérdeműnek!

Pillanatok alatt benépesedett az Újszínház szombaton, amikor a Színházak Éjszakája alkalmából a közönségnek szabad bejárása volt az épület minden szegletébe. A programsorozatban mindenki megtalálta azt, ami a leginkább kedvére való volt.

Immár hagyománnyá vált a kulisszajárás, ami idén is sokakat vonzott. A meglepetés azonban nem maradt el, hisz a kíváncsi csoportokat ezúttal egy- egy színművész vezette végig a titkos folyosókon.

Szintén hatalmas sikert aratott a Zserbótangó nyílt próbája. Bordán Irén, Esztergályos Cecília és Tordai Teri gondoskodott arról, hogy a közönség ne csak kívülállóként kukkantson bele a folyamatba, hanem aktív részesévé váljon annak.

A nyílt próba után az Újszínház aulája megtelt művészekkel és látogatókkal: rengetegen vállalkoztak arra, hogy a különböző játékokban összemérjék tudásukat a művészekkel. A darts vagy a csocsó éppoly népszerű volt, mint a sakk vagy a darts. A kötetlen kikapcsolódás közelebb hozta egymáshoz a nézőt és színészt, felejthetetlen emléket szerezve mindenkinek.

Mint az várható volt, a Nagy Ho-ho-ho- Horgász Télen-Nyáron  közönségtalálkozójára kígyózó sorok vártak a Bubik István Stúdiószínpadának előterében. És aki eljött, nem csalódott: Csukás István története pillanatok alatt lázba hozott felnőttet, gyermeket egyaránt. Ennek köszönhetően a találkozó végén már mindenki közösen fújta a híres történet rajzfilm változatának betétdalát.

És ha már beindult a zene, abba sem maradt késő estig: a Nagyszínpadon kitűnő zenészek csináltak bulit: Siklósi Örs, valamint Török Ádám és a Mini megtöltötte az Újszínház nézőterét.

Bízunk benne, hogy azok, akik az idei Színházak Éjszakáján ellátogattak az Újszínházba, legalább olyan jól érezték magukat, mint  társulatunk tagja.

Köszönet a Nagyérdeműnek a csodás napért, találkozzunk jövőre is!

További Hírek

2018. szeptember 11.

Már elérhető az Újszínház novemberi műsora

Az Újszínház repertoárján a közönség által közkedvelt darabjaink szerepelnek. Biztosak vagyunk abban, hogy ezek között minden…
Részletek

2018. augusztus 30.

A bolondok grófja – minden, ami egy könnyed kikapcsolódáshoz kell

Mindenki bolond vagy én vagyok teljesen őrült?! – ez a dilemma vezeti darabunk főhősét, Koromfit, aki…
Részletek

2018. augusztus 29.

Egy korszak bukása: Bizánc

“Ha betelt az idő, haljon meg önmagához méltóan az ember, a nemzet.”   május 29-én II.…
Részletek